Cum mă înregistrez


INTRODUCERE

Bine v-am găsit la tutorialul Înscrierii Simulării Examenului de Admitere UMFST – HIBRID - 24 martie 2024!
Platforma care trebuie accesata în vederea înregistrării și participării la examinarea propriu zisa este simulareadmitere.lstgm.ro !

INSCRIEREA

Vom iniția înscrierea prin butonul “înregistrare” urmând ca apoi sa completam cu atenție toate câmpurile formularului de înscriere cu datele personale. Tot aici se va selecta proba, limba și specializarea dorita pentru examinare.
Pentru a finaliza înregistrarea trebuie sa bifam aceasta prima căsuța în vederea acceptării termenilor și condițiilor site-ului, iar mai apoi putem bifa următoarea căsuța daca suntem de acord cu supravegherea audio și video din timpul examinării.
Tot ce ne mai rămâne de făcut este sa apăsam butonul “înregistrare” din josul paginii, iar acum dispunem de propriul cont pe platforma Simulării!

De asemenea te rugam sa bifezi opțiunea din contul tău dacă dorești sa participi la simulare în format fizic sau online !

ACHIZITIONARE BILET

Următorul pas este desigur achiziționarea biletelor, etapa indispensabilă pentru participarea la examinare.
Prin apăsarea butonului “Shop” suntem redirecționați către magazinul online care conține trei opțiuni.
Plata este valabila atât prin transfer bancar cat și online, direct pe platforma.
Daca se opteaza pentru plata prin transfer bancar, odată ce aceasta a fost efectuata la orice sucursala BT către Liga Studenților din Târgu Mureș
Banca: Banca Transilvania
IBAN: RO18BTRL02701205P4937700
Beneficiar: Liga Studenților Târgu Mureș
!! Important: Detalii plata: "Taxa simulare" plus numele si prenumele participantului.
prin selecționarea corespunzătoare a metodei de plata și apăsarea butonului “plătește acum” ni se va afișa pagina plaților acolo unde va trebui sa încărcam o fotografie a dovezii plații.
Daca se opteaza pentru plata online vom fi direcționați către platforma “EuPlătesc” unde putem finaliza achiziția prin completarea datelor cardului personal.

In urma completării tuturor acestor etape, suntem pregătiți pentru SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITERE UMFST HIBRID!

Aceasta pagină nu se poate printa.